Vispas

Nieuwe leden
Voor 2017 betalen zij éénmalig € 2,50 inschrijfkosten en een contributie van €30,- voor het lopende jaar.
De vispas inclusief lidmaatschap van onze vereniging kan op de volgende punten worden aangeschaft:

– Hengelsport Rentenaar, Heiligeweg 31, Krommenie.
– Zaanstreek Hengelsport, Marktstraat 63, Wormerveer.
– Of via de website: Vraag hier je VISpas aan!

Bestaande leden
Acceptgiro
Leden die opgenomen zijn in onze administratie (en dat zijn ook de nieuw ingeschreven leden van het lopende jaar)  krijgen medio oktober/november een acceptgirokaart toegestuurd voor het jaar daar op. Dan gelden geen inschrijfkosten meer. Leden van wie de betaling voor een volgend jaar binnen is vóór 1 december krijgen de vispas voor het jaar daarop vóór 1 januari van dat jaar thuisbezorgd. Voor latere betalingen geldt die garantie niet, hoewel wij ons best zullen doen de vispas zo snel als mogelijk en redelijk is thuis te bezorgen. Leden die de contributie voor enig jaar niet betalen, moeten zich opnieuw laten inschrijven tegen de geldende tarieven.

Automatische incasso
De planning voor het incasseren van het lidmaatschapsgeld is jaarlijks begin november en hiervoor wordt het rekeningnummer 650393872 ten name van “Sportvisserij Nederland” gebruikt en de omschrijving zal Contributie VISpas “Jaartal” zijn. Het kan zijn dat sommige leden ‘schrikken’ dat Sportvisserij Nederland het geld incasseert in plaats van de vereniging. Het grote voordeel van een automatische incasso is dat men de vispas sowieso vóór 1 januari binnen heeft!

Tarieven van Krommenie & Omstreken:

Lidmaatschap, vergunningen en Vispas, 14 jaar en ouder € 30,-
Jeugd, idem t/m 13 jaar € 10,-

Ik ben al lid ergens anders
Er bestaat een zg. B of Sub lidmaatschap voor leden die ook of al lid zijn van een collega Hengelsportvereniging die net als wij zijn aangesloten bij de hengelsportfederatie Noord West Nederland. Die leden betalen € 10,- per jaar. Een B of Sub Lidmaatschap maakt het mogelijk aan door ons georganiseerde wedstrijden meet te doen. Het dubbele lidmaatschap wordt gecontroleerd.